Veshje makinash

Quality

Veshje makinash

Në “DRONE Advertising” ofrojmë shërbime dhe produkte të cilat plotësojnë të gjitha kërkesat e tregut për sektorin e reklamave vizuale me tabela dhe printime profesionale. Konsulencë, prodhim dhe mirëmbajtje

  • Veshje e pjesshme makine
  • Veshje speciale makinash
  • Veshje e plotë makine
  • Printed in full-color

Veshje e pjesshme makine

Veshja (brandimi) i pjesshem i automjeteve mund të realizohet me adeziv të printuar, adeziv me ngjyrë si edhe llakim per nje cilesi dhe jetegjatesi te logimit te automjetit tuaj.

Veshje speciale makinash

Veshja (brandimi) i automjeteve mund të realizohet me adeziv të printuar, adeziv me ngjyrë si edhe llakim. Nje tjeter vecori e veshjes se makines art design eshte adezivi cast i cili siguron nje jetegjatesi te veshjes dhe mbrojtje ndaj kushteve atmosferike.Nje veshje makine art design jo vetem qe e transformon totalisht automjetin tuaj por edhe promovon brandin e kompanise me se miri ne cdo moment te dites.

Veshje e plotë makine

Veshja (brandimi) i plote i automjeteve mund të realizohet me adeziv të printuar, adeziv me ngjyrë si edhe me llakim. Brandimi mund te realizohet sipas kerkeses se klientit, me dizenjime te llojeve te ndryshme.

Na kontaktoni per nje konsulte falas:

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris.