Gërma 3D

Quality

Gërma 3D

Në “DRONE Advertising” ofrojmë shërbime dhe produkte të cilat plotësojnë të gjitha kërkesat e tregut për sektorin e reklamave vizuale me tabela dhe printime profesionale. Konsulencë, prodhim dhe mirëmbajtje

  • Veshje e pjesshme makine
  • Gërma 3D foreks
  • Gërma 3D metalike
  • Gërma 3D druri

Gërma 3D foreks peçikllaz

Germat 3D jane nje menyre ndryshe e te berit reklame te cilat ne avantazh nga tabela reklamuese mund te pershtaten , zhvendosen kollaj ne cdo ambjent.

Gërma 3D metali

Germat 3D metali kryesisht perdoren ne fasaden e biznesit tuaj , jane shume me te qendrueshme ndaj kushteve klimaterike dhe te kombinuara me nje ndricim te fshehte ato ndihmojne ne orientimin , percaktimin qarte te vendodhjes tuaj si dhe japin imazhin e nje biznesi impresionues qe kujdeset per cdo detaj te veprimatrise se tij.

Simbole dhe objekte 3 dimensionale

Veshja (brandimi) i automjeteve mund të realizohet me adeziv të printuar, adeziv me ngjyrë, plastifikim, llakim ose lyerje me bojëra me pjekje në furrë.

Na kontaktoni per nje konsulte falas:

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris.