SHERBIMET

Në “DRONE Advertising” ofrojmë shërbime të cilat plotësojnë të gjitha kërkesat e tregut për sektorin e reklamave vizuale me tabela dhe printime profesionale. Konsulencë, prodhim dhe mirëmbajtje

Printime profesionale

Produkte dhe printime profesionale Printim Postera të printuar me rezolucion dhe kualitet të lartë, ofrohen në disa lloje materialesh dhe në të gjitha…

Read more →

Menaxhim rrjete sociale

Menaxhim rrjete socialeMenaxhimi i mediave sociale është procesi i krijimit, publikimit dhe analizës së përmbajtjes që ju postoni në platformat e mediave sociale si Facebook…

Read more →

Dizenjim dixhital

Dizajni dixhital është një term i përgjithshëm që është më i rëndësishëm tani se kurrë më parë. E thënë thjesht, çdo lloj dizajni që shfaqet…

Read more →

Menaxhim faqe Web

Menaxhimi i uebit i referohet të gjitha aktiviteteve të përfshira në procesin e postimit dhe mirëmbajtjes së një faqe interneti në Rrjetin MbarëBotëror. Megjithëse shumë…

Read more →

Kush jemi

SHERBIMET TONA në “Drone Advertising” Ofrojmë shërbime që plotësojnë kërkesat e tregut në sektorin e reklamave vizuale me tabela dhe printime profesionale. Konsulencë, prodhim, mirëmbajtje

Punimet tona

Ndërto projektin tënd me ne

Blog

Oferta per website

Oferta për website Paketa 1 157 € 3-6 Faqe te përfshira Sistem publikim teksti Forme standarte kontakti Rrjete sociale të integruara Sistem kërkimi, SEO POROSIT

Read More »

This is an example post

lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. quisque congue neque vitae sapien ultrices, sit amet ultricies tellus sagittis. vestibulum placerat, est in hendrerit dictum,

Read More »

Dëshironi info për ofertat e fundit?