Site Loader

nje staf i perkushtuar dhe profesional Ne e kemi talentin  +355 692040808 Puno me ne Shërbime Kreative
për kompaninë tuaj
Kontakto

APLIKO PER TE PUNUAR

BASHKOHU TANI ME STAFIN TONË

Jemi gjithmonë të interesuar për të punësuar staf të ri, njerëz vizionarë dhe me ambicie të larta që dinë të punojnë në grup

Kliko më poshtë për të plotësuar formularin e aplikimit për punësim.

KËRKO NJË OFERTË

Dëshiron të punosh me ne? 

Ofrojmë cdo shërbim në fushën e printimeve, reklamave dhe marketingut mediatik për këdo që dëshiron të punoj me ne.

Krijojmë imazhin tuaj profesional të suksesit

Mos hezito !  Kontakto tani.

BASHKËPUNO ME NE

Ke një projekt për të cilin kërkon partner? 

Drone Marketing është partneri i duhur për ju.  Një staf profesionistësh dhe të përkushtuar që e kanë fituar besimin e klientëve dhe bashkë me ju kalojmë cdo limit suksesi 

Kontakto tani për të bashkëpunuar me ne. 

logo-icon