Veshje makinash​

Veshja (brandimi) i pjesshem i automjeteve mund të realizohet me adeziv të printuar, adeziv me ngjyrë si edhe llakim per nje cilesi dhe jetegjatesi te logimit te automjetit tuaj.

Veshja (brandimi) i plote i automjeteve mund të realizohet me adeziv të printuar, adeziv me ngjyrë si edhe me llakim. Brandimi mund te realizohet sipas kerkeses se klientit, me dizenjime te llojeve te ndryshme.

 
 

Veshja (brandimi) i automjeteve mund të realizohet me adeziv të printuar, adeziv me ngjyrë si edhe llakim. Nje tjeter vecori e veshjes se makines art design eshte adezivi cast i cili siguron nje jetegjatesi te veshjes dhe mbrojtje ndaj kushteve atmosferike.Nje veshje makine art design jo vetem qe e transformon totalisht automjetin tuaj por edhe promovon brandin e kompanise me se miri ne cdo moment te dites.