Tabela Reklamuese

Tabela me ndriçim

Tabelat ndriçuese janë një mënyrë e shkëlqyer për të krijuar një impakt serioz në mjediset e brendshme dhe të jashtme.

Ato ju japin një avantazh konkurues kundrejt konkurentëve tuaj, duke tërhequr vëmendjen e klientëve dhe rritur besueshmërinë. Sfondi i tabelave mund të realizohet me adeziv të printuar në Plotter ose të prerë në Cutter.

Tabela me prerje dhe reliev

Tabelat me prerje dhe reliev janë një mënyrë e shkëlqyer për të krijuar një impakt serioz në mjediset e brendshme dhe të jashtme.

Tabela reklamë ambjente të jashtme.

Kreativiteti, përkushtimi, teknologjia dhe ekspertiza janë faktorët e suksesit që na bëjnë të jemi të rekomanduar nga kompanitë më të mëdha në treg për prodhimin e tabelave reklamuese.

Tabela reklamë ambjente të brendshme.

Në kërkim të ekselencës për imazhin e biznesit tuaj, Drone Advertising është perfeksionuar ndër vite në krijimin e tabelave reklamuese me ndricim të përmasave dhe materialeve të ndryshme.