Punime forex & plexiglass

Sinjalistikat ndihmojnë punonjësit, vizitorët, klientët në orientim apo përcaktim të qartë të vendodhjes dhe japin imazhin e një biznesi impresionues që kujdeset për çdo detaj të veprimtarisë së tij.

Ekspozitoret e pecikllazit jane po ashtu nje menyre shume e mire dhe shume e shpejte promovimi. Mund te vendosen ne ambjentet e kompanise por jane gjithashtu nje menyre promovimi shume e mire ne raste panairesh, konferencash dhe eventesh te ndryshme. Gjithashtu per kompani qe merren me shitje produktesh, ekspozitori i pecikllazit do te ishte nje zgjidhje shume e mire per te promovuar produktin ne menyre te shpejte dhe te drejtperdrejte me konsumatorin.

Reklamat e personalizuara me foreks dhe pecikllaz sherbejne kryesisht per te promovuar dhe forcuar sa me shume bradin tuaj. Reklamat e personalizuara me pecikllaz ofrohen ne dimensione te ndryshme dhe formate te ndryshme. Po ashtu edhe reklamat e personalizuara me foreks ofrohen ne dimensione sipas kerkeses se klientit. Mund te vendosen si ne ambjente te brendshme ashtu edhe te jashtme te kompanise. Forekset shoqerohen me printime te ndryshme si edhe ofrohen ne formate te ndryshme. Nese doni qe zyra juaj te marre nje pamje tjeter, reklamat e personalizuara me foreks jane zgjidhja ideale.