Printime

Misioni ynë është që të përcjellim imazhin e biznesit tuaj duke dhënë mesazhe të fuqishme në treg. Drone Advertising ofron printime të një cilësie të lartë në adeziv mat, gloss, rrjetë, cast, akull ose i bombarduar, fosforeshente, transparente.

Reklama si një hapësirë shumë dimensionale lidh vizionin e biznesit tuaj me nevojat e klientit. Printim baner mushama PVC është një ngacmim vizual që ndikon në zgjedhjet e konsumatorit.

 

 të printuar me rezolucion dhe kualitet të lartë, ofrohen në disa lloje materialesh dhe në të gjitha përmasat e dëshiruara nga ju. Printimet profesionale indoor ose outdoor apo e përkthyer më thjeshtë në shqip, për ambjente të brëndëshme ose ambjente të jashtme. Kryesisht printohen në letër normale mat ose me llustër specifike për printime profesionale. Posterat e printuar i gjeni edhe në opsione të tjera materialesh si letër adezive (me ngjitëse). Një tjetër material shumë i kërkuar është edhe PVC apo mushama në gjuhën e përditëshme.

Printime backlit në film është një nga shërbimet e shumta që ofron Drone Advertising. Film backlight transparent mundëson një ngjyrë perfekte dhe jep rezultat me cilësi të lartë. Jetëgjatësia e imazhit dhe rezistenca ndaj gërvishtjeve janë disa cilësi të produktit. E përshtatshme për kuti me ndriçim, tabela të brendshme me ndriçim, citylight në aeroporte, city-light në teatër, kinema, stacionet e autobusëve.

 

Dekoracionet murale me foreks dhe pecikllaz jane nje variant shume i mire per cdo kompani per te personalizuar ambjentet e zyres. Dekoracionet me pecikllaz ofrohen me dimensione dhe printime sipas kerkeses se klientit. Keto dekoracione mund te ofrohen edhe me ndricim nga pas. Po ashtu edhe dekoracionet me foreks mund te ofrohen me dimesione dhe imazhe sipas kerkeses se klientit. Materiali foreks mund edhe te frezohet ne forma te ndryshme, pra mund te ofrohet edhe ne variant te shkrimeve apo formave te ndryshme sipas fushes se kompanise perkatese.

 

Tek shtypshkrimet përfshihen të gjitha printimet në letër, duke filluar që nga kartëvizitat, flyer, katalog dhe broshura. Shtypshkrimet konsistojnë kryesisht në printime në seri pra në sasi të mëdha. Shtypshkrimet ofrojnë një printim cilësor dhe të veçantë. Pra nëse klienti ka një kërkesë specifike, shtypshkrimi e ofron atë, në sajë të një printimi me një letër të veçantë apo edhe detajet e një katalogu, broshure apo kartëvizite ndryshe nga të zakonshmet.
Gërma 3D