Artikuj promocional

Tek artikujt promocional futen kryesisht stilolapsat, badge-t, blloqet, kalendarët, çantat e personalizuara, zarfat, kapelet, bluzat etj. Të gjithë këto artikuj stampohen me logon e kompanisë tuaj duke u përshtatur në ngjyrat e logos si dhe në fushën në të cilën operon kompania. 

Përveçse një formë shumë e mirë marketingu për kompaninë tuaj, artikujt promocionalë si psh stilolapsat, bagde-t, blloqet, çantat, dhe zarfat janë një zgjidhje shumë e mirë në raste konferencash apo edhe mbledhje të përditshme zyre. Bluzat apo edhe kapelet janë një promovim shumë i mirë i kompanisë tuaj në terren.