Oferta per website

Oferta për website

Paketa 1

157
 • 3-6 Faqe te përfshira
 • Sistem publikim teksti
 • Forme standarte kontakti
 • Rrjete sociale të integruara
 • Sistem kërkimi, SEO
pikënisja

Paketa 2

319
 • 3-6 Faqe te përfshira
 • Sistem publikim teksti
 • Forme standarte kontakti
 • Rrjete sociale të integruara
 • Sistem kërkimi, SEO
Popular

Paketa 3

469
 • 3-6 Faqe te përfshira
 • Sistem publikim teksti
 • Forme standarte kontakti
 • Rrjete sociale të integruara
 • Sistem kërkimi, SEO
profesionale

Oferta : 79€

Imazh i ri në Vjeshtën 2020

 

 KRIJOJMË FAQE WEB 

Duke filluar nga 79€
Punim grafik, strukturë bazike

 Optimizim web ekzistues

* RiSTRUKTURIM i optimizuar
* Sistemim fotot kryesore
* Përshtatje teksteve

Suport dhe mbështje profesionale për;

 * Zgjedhje dhe blerje domain
 * Hostim mirëmbajte të faqes
 * Struktura të personalizuara.
 * Marketing online

 

                          Kontakto

PËRSE DUHET NJË FAQE WEB?

   Një faqe interneti nuk është as luks i tepërt dhe as privigjel i të paktëve.
BIZNESI juaj duhet të ketë imazhin e tij të SUKSESIT, gjë që rrjetet e tjera sociale nuk mundet ta ofrojnë ashtu si duhet. 
  Website – i juaj është jo vetëm një pikë kontakti me klientët por edhe një vitrinë e çmuar virtuale ku ju prezantoni shërbimet dhe produktet tuaja. 
   Një dyqan pranë tyre ku mund të blejnë ose porosisin vetëm me një klik. 
Një promovues profesional që tregon më të mirën që ofroni për klientët tuaj
Një galeri e pafundme për çdo produkt tuajin, për çdo aktivitet që mbush historinë tuaj dhe një dritare futuriste për vizionin tuaj të së ardhmes.
Një faqe web i përfshin brënda të gjitha rrjetet sociale duke i ofruar materialet e përditëshme për publikim ndërkohë që një rrjet social ndihmon por nuk pasqyron asgjë për suksesin tuaj. 
   Në website merr informacionin e duhur dhe më të plotë dhe kthehesh e rikthehesh sa herë të duash,  ndërsa në rrjetin social “gjuan” vetëm momentin e rastësishëm që prap se prap në web do të çojë.

     Faqa web ju garanton:

SERIOZITET  /  LIGJSHMËRI  /  PROFESIONALIZËM  /  INFORMACION ZYRTAR  /
KONTAKTE TË RREGULLTA ME KLIENTËT  /  EKSPOZITOR TË PRODUKTEVE DHE I SHËRBIMEVE  /
INTERPRETUESI MË I MIRË I GARANCISË DHE SUKSESIT TUAJ  /  JU BËN MË TË FUQISHËM NË RRJETET SOCIALE  /  KURSEN KOHËN  /  KUSHTON MË PAK NGA SA  MENDONI

by PMG

Opsione për extra web

 
 •  Faqe profesionale për E-commerce
 •  Blerje emri, domain
 •  Hostim faqe web
 •  Mirëmbajteje faqe web
 •  Modele profesionale Theme
 •  Aplikacione profesionale
 •  Aplikacion kërkimi SEO pro
 •  Hartë google profesionale
 •  Aplikacion për shumë gjuhë
Shpërndajeni me miqtë tuaj
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp