Site Loader

OFERTË e DEDIKUAR

për Agjenci & Agjentë Real Estate

Sukses i garantuar me marketing të optimizuar për ju nga DRONE Advertising

 * Printime profesionale banera

          *  Të personalizuara
          *  Për hapësira të jashtme
           *  Për ambjente të brendëshme

 Për të gjithë agjentët dhe agjencitë imobiliare ofertë e dedikuar për printime profesionale dhe banera të personalizuar të përdorura në njfotimet e tyre në objektet ambjente të jashtme ose të brendëshme. Dimensionet në ofertë janë standarte por me kërkesën tuaj printohet në çdo hapsirë dhe përmasë të dëshiruar

Vlefshmëria e kësaj oferte është deri më 31.12.2020

logo-icon

3 Paketa të dedikuara për ju

Paketa 1

1.950ALL
  • 1 BANER i printuar " full color " me përmasa 100cm X 100cm
  • 2 BANERA të printuar "full color" me përmasat 50cm X 50cm
  • PLus 50 KARTËVIZITA ofertë bonus (një anë text, logo 4 ngjyra)

Paketa 3

12.950ALL
  • 4 BANERA të printuar "full color" me përmasa 150cm X 300cm
  • 8 BANERA të printuar "full colot" me përmasat 75cm X 75cm
  • Plus 50 KARTËVIZITA ofertë bonus (një anë text, logo 4 ngjyra)
Shpërndajeni me miqtë tuaj