Site Loader

Performanca natyrisht që është një tjetër faktor super i rëndësishëm për suksesin e faqes suaj. Ka shumë mënyra për të matur performancën, duke përfshirë mjetet në internet, zgjerimet e shfletuesit, skriptet e palëve të treta, etj. Kështu që vërtet mund të zhyteni aq thellë sa dëshironi dhe të optimizoni çdo detaj të vogël sipas dëshirës. Për të filluar, këtu janë disa mjete të dobishme për të kontrolluar performancën e faqeve tuaja në internet.

  • GTmetrix.com
  • Pingdom.com
  • Google Pagespeed
  • KeyCDN Tools
Shpërndajeni me miqtë tuaj