Site Loader

Marketing dixhital ne internet

Cdo gjë tani është më thjeshtë, më pastër, më bukur dhe më shpejt pranë klientit.

Ai është një komponent i rëndësishëm i marketingut që përdor internetin dhe teknologjinë dixhitale të bazuara në internet. 

Më thjeshtë, cdo gjë që është në dorën tuaj e teknologjisë inteligjente si;.  Celulari, televizori, kompjuteri, laptopi dhe cdo gjë tjetër e ngjashme nëse ka internet ka edhe celësin tuaj të suksesit te marketingu dixhital në internet

 

 

Zhvillimi i kësaj teknologjie marketingu dixhital gjatë viteve 1990 dhe 2000, ndryshoi mënyrën se si markat dhe bizneset përdorin teknologjinë për marketing.

Platformat dixhitale u përfshinë gjithnjë e më shumë në planet e marketingut dhe jetën e përditshme. Ndërsa njerëzit gjithnjë e më shumë përdorin pajisje dixhitale në vend që të vizitojnë dyqanet fizike. Kjo kohë sot po lulëzon gjithmonë edhe më shumë edhe si pasojë e pandemisë së covid 19 coronavirusit

Fushata për marketing dixhital në internet janë bërë shumë të përhapura, duke përdorur kombinime të optimizmit të motorëve të kërkimit. SEO (https://moz.com/beginners-guide-to-seo), marketingut të motorëve të kërkimit SEM (https://www.wordstream.com/search-engine-marketing), marketing i përmbajtjes dhe marketing i influencuesit.

Cfarë përmban më shumë marketingu dixhital? Automatizimi i përmbajtjes, marketing fushatë, marketing i drejtuar nga të dhënat, marketing e-tregti, marketing mediat sociale, optimizimi i mediave sociale, marketing i drejtpërdrejtë me postë elektronike, reklamim në ekran, e-libra, dhe disqe optike dhe lojëra janë bërë të zakonshme.

Shtrirja në kanalet jo-Internet dallon marketingun dixhital nga marketingu në internet.(https://drone.al/marketing-mediatik) shtrihet në kanale jo-Internet që ofrojnë media dixhitale, të tilla si televizione, telefona celularë (SMS dhe MMS). Nëse nuk jeni ende të qartë me këto terma të reja, mund të sgkruani në adresën tonë e-mail. Jeni të mirëpritur për të komunikuar ose bashkëpunuar me ne. Stafi ynë mund tju drejtojë në fushata të suksesshme marketingu dixhital në internet

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj