kush jemi

Kush jemi

 Në 15 vite eksperiencë jemi kompani lider për performancën me imazhin e klientëve. 
Mbulojmë çdo shërbim mediatik në fushën e reklamave dhe marketingut dixhital                                                                                  dizenjim ,    prodhim     dhe    menaxhim.

Profesionalizmi, teknologjia dhe fokusi i dedikuar ka bërë të punojmë për më të mirët
që operojnë jo vetëm në rajonin tonë por edhe më tej. Emri tyre e thotë kush jemi ne. 
Ju ftojmë të jeni me ne për ta çuar imazhin tuaj përtej çdo kufiri vizionar marketingu

Teknologjia dhe stafi ynë 

   Teknologjia e paisjeve dixhitale është një fushë në progres shumë intensiv që sjell çdo ditë risi të reja në shërbim të klientëve. Misioni ynë vizionar është gjithmonë përkrah këtyre zhvillimeve si në fushën e paisjeve të reja elektronike ashtu edhe në atë të aplikacioneve.
   Hap pas hapi në çdo ditë dhe javë ne jemi rritur profesionalisht. Në staf, në teknologji dhe aplikacione duke sjellë produkte shumë cilësore dhe me garanci për klientët tanë dhe për tregun e reklamave. 
   Kush jemi ne sot në tregun e reklamave dhe marketingut dixhital? 
Vazhdojmë të mbetemi vizionarë dhe të përkushtuar ndaj çdo detaji që bën një diferencë të madhe në suksesin e klientëve tanë.

Puna jonë e nisur me konsulencën dhe këshillimin e klientit për produktet më të mira realizohet së pari në dizajn dixhital.  Krijojmë më parë imazhin e përsosur dhe më pas hidhet në prodhim. Prodhimi i realizuar me materialet më të mira dhe më cilësore në treg garantojnë jetëgjatësi. Montimi dhe ngjitja e tyre, e bërë nga specialistët tanë më të mirë është gjithmonë nën kujdesin dhe mirëmbajtjen tonë

Teknologjia dhe stafi ynë 

   Teknologjia e paisjeve dixhitale është një fushë në progres shumë intensiv që sjell çdo ditë risi të reja në shërbim të klientëve. Misioni ynë vizionar është gjithmonë përkrah këtyre zhvillimeve si në fushën e paisjeve të reja elektronike ashtu edhe në atë të aplikacioneve.
   Hap pas hapi në çdo ditë dhe javë ne jemi rritur profesionalisht. Në staf, në teknologji dhe aplikacione duke sjellë produkte shumë cilësore dhe me garanci për klientët tanë dhe për tregun e reklamave. 
   Kush jemi ne sot në tregun e reklamave dhe marketingut dixhital? 
Vazhdojmë të mbetemi vizionarë dhe të përkushtuar ndaj çdo detaji që bën një diferencë të madhe në suksesin e klientëve tanë.

Puna jonë e nisur me konsulencën dhe këshillimin e klientit për produktet më të mira realizohet së pari në dizajn dixhital.  Krijojmë më parë imazhin e përsosur dhe më pas hidhet në prodhim. Prodhimi i realizuar me materialet më të mira dhe më cilësore në treg garantojnë jetëgjatësi. Montimi dhe ngjitja e tyre, e bërë nga specialistët tanë më të mirë është gjithmonë nën kujdesin dhe mirëmbajtjen tonë

Vizioni ynë

Të mbetemi ndër më të mirët në treg. Për klientët tanë më të hershëm tradicional dhe atyre më të rinj që janë gjithmonë e më të shumtë në rritje.
Të ofrojmë produkte dhe shërbime të reja të bazuara në teknologjitë dhe materialet më të fundit bashkëkohore. Klientët e kënaqur mbeten bashkëpunëtorë të përhershëm dhe imazh besueshmërie