Site Loader

Një shërbim i mbajtjes së faqes në internet është një lloj shërbimi i mbajtjes së Internetit që lejon individët dhe organizatat që ta bëjnë faqen e tyre të internetit të arritshme përmes World Wide Web.

Serverat e uebit janë kompani që ofrojnë hapësirë në një server të zotëruar ose dhënë me qira për përdorim nga klientët, si dhe sigurojnë lidhje interneti, zakonisht në një qendër të dhënash.

Serverta e uebit gjithashtu mund të ofrojnë hapësirë të qendrës së të dhënave dhe lidhje me internetin për serverët e tjerë të vendosur në qendrën e tyre të të dhënave, të quajtur kolokacion, i njohur gjithashtu si Strehimi në Amerikën Latine ose Francë.

Shpërndajeni me miqtë tuaj