Historiku i Drone sh.p.k.

E themeluar në vitin 2005 kompania jonë,  "Drone" sh.p.k. ka ofruar e para në Shqipëri një eksperiencë të re për reklamat dhe imazhin e printuar.

Nuk janë vetëm punime të realizuara me sukses dhe profesionalizëm, por edhe një përkushtim i drejtëpërdrejtë ndaj klientëve tanë të shumtë.

Stafi ynë, bashkë me dizajner dhe konsulentë  imazhi për marketingun në shërbim të klientit, tërësisht të përkushtuar ndaj punës, e kanë renditur kompaninë tonë në elitën profesionale të këtij sektori.

historiku i drone

Partnerët tanë   

Emrat e mëdhenj të bizneseve në Shqipëri dhe rajon, me të cilët nuk e kemi ndalur kurrë punën. Nga dita e parë e bashkëpunimit e kanë konsoliduar imazhin tonë të besueshmërisë dhe profesionalizmit

  Jemi të fokusuar në dy drejtime. “Drone Advertising” krijim, prodhim dhe mirëmbajtje reklama vizuale. 
“Drone Digital Marketing” që krijon dhe mbron imazhin profesional të suksesit në biznesin tuaj.

 Për më tepër nga eksperienca jonë

Gjatë këtyre viteve lista e emrave të mëdhenj të biznesit është bërë shumë e gjatë.

Kompania më e madhe e optikës në Shqipëri. Max Optika me aktivitet në Shqipëri dhe në Kosovë.  Eshtë ndër klientët më të besuar për ruajtjen e cilësisë imazhit të printuar dhe sinjalistikës vizuale me tabela reklamuese.

EHW  g.m.b.h.
Operon që nga viti 1992 në sektorin e përpunimit të mishit dhe prodhime sallame e proshuta. Gjatë këtyre viteve është afirmuar si prodhuesi më i madh dhe i rëndësishëm i tregut shqiptar. Tek ne ka besuar veshjen e makinavefor instance. 

REMAX Albania dhe REMAX GOLDEN  Një tjetër emër i madh ndërkombëtar që operon në Shqipëri pjesë e Historiku i Drone. Agjenci Ndërmjetësimi Pronash të Paluajtshme. Me seli në adresën: Rr. ”Sami Frasheri” ish Bllok, përballë piceri "Juvenilja"

QAFESHTAMA
Uji i shëndetit të mirë. Një tjetër kompani e suksesshme shqipëtare që operon edhe jashtë kufijve. Klient që beson në cilësinë dhe profesionalizmin tonë,
for instance. 

In this paragraph, I’m going to discuss a few reasons why practice is important to mastering skills. Firstly, the only way to truly learn a skill is by actually doing what you’ll have to do in the real world. Secondly, I think practice can be a fun way of putting in the necessary hours. There are, however, some people who will disagree. Thirdly, and most importantly, it is said that people tend to remember only 10-20% of what they read or hear. Moreover, that number rises to as much as 90% when you put theory to practice. In conclusion, following up explanation with practice is key to mastering a skill.