Kurrë nuk ka qenë kaq e lehtë për të kapur imazhe ajrore të disa prej vendeve më mahnitëse (dhe ndonjëherë të vështira për t'u arritur) në botë. Droni - një aparat fotografik fluturues, i ngritur nga qielli, pa pilot - është padyshim zhvillimi më i egër i fotografisë në kujtesën e fundit.