Rekomandohet për të krijuar një imazh të plotë të biznesit nëpërmjet fotove, dizajnit e logove. Mund të realizohet me adeziv të thjeshtë, me ngjitje nga jashtë ose brenda xhamit dhe me adeziv.

PUNIMET ME FOREX

MAX OPTIKA FOREX

FUTURE HOME GËRMA FOREX

CENTURY 21 GËRMA FOREX

ALESIO WELLNESS & SPA GËRMA FOREX

GËRMA FOREX

GËRMA FOREX