Evente

 

 

Po planifikoni një event? Ju keni ardhur në vendin e duhur.


Ne mund t'ju ndihmojmë me gjithçka që ju nevojitet për event-in. 

 

 

Shërbimet tona për evente përfshijnë set fotografik profesional, xhirimin e fotografive me drone, xhirimin e videove me drone, dekorimin e vendit dhe promovimin e eventit tuaj.

Ne do të kujdesemi për të gjithçka që ju duhet të bëni është të na kontaktoni dhe eventi juaj do të jetë i sigurt në duart tona.