Ekipi ynë

Në 15 vitet tona të punës dhe eksperiencës në fushën e reklamave kemi pasur gjithmonë një ekip të përkushtuar. Kanë ardhur dhe lëvizur duke sjellë dhe marrë njëkohëisht nga eksperienca jonë. Vazhdojnë ende kontribuojnë për kompaninë tonë me shembullin dhe përkushtimin e tyre. Një falenderim dhe mirnjohje shkon për të gjithë individët që kanë kanë punuar me ne në profesionet:

printues, operator ploteri, grafik dizajner, konsulent imazhi, menaxher projektesh, kordinatore zyre, kordinatore për klientët, asistente zyre, arkëtare, ekonomiste, financiere, arshiviste etj

Profesionet e montatorëve; operator prodhim tabela reklama, montues tabela reklamash, specialist ngjitje adezive, specialist punime peçikllaz dhe foreksi, operator montues produkte foreksi dhe peçikllazi, specialist operator frezimi, specialist prerje gërma 3D