Tani që keni mësuar si të bëni fotografi të bukura, mund të mësoni se si të përdorni Photoshop, GIMP, Paint.NET dhe programe të tjera redaktimi për të modifikuar dhe përmirësuar imazhet dhe fotot tuaja, së bashku me të mësuar disa terminologji dhe informacion të përgjithshëm.

Duke përdorur Photoshop, GIMP, ose Paint.NET

Photoshop është një program shumë i popullarizuar i redaktimit të fotografive ose figurave, dhe GIMP dhe Paint.NET janë alternativa shumë të mira falas për Photoshop. Artikujt e mëposhtëm ju tregojnë shumë teknika dhe mashtrime të ndryshme për redaktimin e fotove dhe krijimin e imazheve duke përdorur këto tre programe.

Përmirësimi i softverit për redaktimin e fotografive

GIMP është një mundësi e shkëlqyeshme falas për Photoshop me shumë karakteristika të dobishme. Sidoqoftë, ju mund ta përmirësoni GIMP edhe më tej duke shtuar disa mjete falas, filtra dhe efekte në GIMP.

Shpërndajeni me miqtë tuaj