Një broshurë dixhitale është në thelb katalogu i produkteve tuaja në formën dixhitale.

Për dallim nga broshurat fizike, broshurat dixhitale janë shumë të optimizueshme për mediume të ndryshme dixhitale përfshirë këtu dhe web.

Ju mund të keni broshura dixhitale të dizajnuara në PDF ose në animacione në kohë reale për të paraqitur
produktet tuaja në dritën e duhur.

Shpërndajeni me miqtë tuaj