Produkte për brendime dhe artikuj profesional

Brendime të jashtme fasadash

 

 

Rekomandohet për të krijuar nja imazh të plotë të biznesit nëpërmjet fotove, dizajnit e logove. Mund të realizohet me adeziv të thjeshtë, me ngjitje nga jashtë ose brenda xhamit dhe me adeziv rrjetë.

logo-icon

Brendime ambjente të brëndshme

Tashme kompania jone i kushton rendesi te vecante edhe brandimit te interiorit te ambjenteve tuaja. Si ne formen e reklamimit brenda ambjenteve, por edhe ne formen e arredimit per ti dhene nje paraqitje me terheqese biznesit apo edhe shtepive tuaja, me ane te printimeve ne kanavace, letres murale te personalizuara, wall arte te ndryshme, punime te vecanta, etj.

logo-icon

Stenda promocioni për panaire

Përdoren për të reklamuar oferta ose produkte të reja. Janë shumë praktike për t’i lëvizur në vende të ndryshme të ambjentit të biznesit.

logo-icon

Artikuj dekorativ të personalizuar

Aftësitë dhe kapacitetet tona rriten paralelisht me zhvillimin e tregut dhe kërkesave të klientit, ndaj ne marrim përsipër të realizojmë gjithçka klienti dëshiron dhe ka lidhje me prezantimin e Emrit (brandit).

logo-icon

Artikuj kancelarie të personalizuar

Aftësitë dhe kapacitetet tona rriten paralelisht me zhvillimin e tregut dhe kërkesave të klientit, ndaj ne marrim përsipër të realizojmë gjithçka klienti dëshiron dhe ka lidhje me prezantimin e Emrit (brandit).

This post is also available in: enEnglish